Aplikacija

heatapp! sustav poslužuje se pomoću Android-App ili iOS-App sa smartfona ili tablet PC-a

Jednostavno upravljanje instalacijom grijanja putem aplikacije

heatapp! sustav poslužuje se pomoću Android-App ili iOS-App sa smartfona ili tablet PC-a. Željene temperature prostorije možete okretanjem gumba jednostavno namjestiti za svaku pojedinačnu prostoriju. Udobni su i OneTouch scenariji koji npr. sadrže funkciju godišnjeg odmora. Nema više srdžbe ako ste prije putovanja na godišnji odmor zaboravili sniziti temperaturu ili isključiti grijanje. To možete učiniti sa hotelske plaže, iz kafića uz autocestu ili iz automobila i uštedjeti na energiji i novčanim sredstvima.

Previous
Next

Prednosti aplikacije

Prostorije

Temperatura pojedinačne prostorije: Svaka pojedinačna prostorija putem heatapp! dobiva svoju individualnu ugodnu temperaturu boravka ili štednu temperaturu! Koristite ovaj sustav kako bi temperaturu u dnevnom boravku doveli na ugodnih 22 °C ili u spavaćoj sobi na zdravih 19 °C. Time ćete s jedne strane uštedjeti u prostorijama u kojima se trenutačno ne boravi, a sniženjem temperature prostorije uštedjet ćete na troškovima energije.

Uklopna vremena

Slobodno podesiva uklopna vremena: U vašim prostorijama se s heatapp! grije samo tada kada vi to želite i kada vam je potrebna toplina! Ipak, jednostavno isključite grijanje kada su vaša djeca od 9:00 h do 15:00 u školi, i time ćete uštedjeti na troškovima grijanja.

Scenariji

Brzi pristup scenarijima: S integriranim scenarijima kao što su "Urlaub", "Party", "Boost", "gehen" možete brzo reagirati na svakodnevne situacije sa dva jednostavna klika i tako ostati fleksibilni. Kada koristite funkciju godišnjeg odmora možete uštedjeti na troškovima grijanja, ako npr. na kratko dva sata odete na sportski teren.

Prava pristupa

Individualno pravo pristupa: S heatapp! svakom članu obitelji mogu se jamčiti njegova vlastita prava pristupa. Dopustite vašoj djeci da npr. sami određuju temperaturu u njihovim dječjim sobama.

Postavke

Osobne App postavke: Učinite da vaš App bude slobodno individualan prema vašim željama i potrebama! Unesite fotografije vaših prostorija ili dodijelite svakoj prostoriji njen naziv, što će vama i vašoj obitelji još više olakšati posluživanje sustava.

Pregled

Uvijek treba sve držati pod kontrolom: S heatapp! u svakom trenutku imate pregled režima grijanja u svakoj pojedinačnoj prostoriji. Jednim pogledom imate pregled koje se prostorije trenutačno griju i u kojim ste prostorijama upravo aktivno uštedjeli na troškovima grijanja.

Topla voda

Moguća je regulacija temperature tople vode: S jednim heatapp! sustavom koji je na izvor topline spojen s OpenTherm, čak možete regulirati vašu opskrbu toplom vodom! Točno prema potrošnji tople vode na tušu u preostalo vrijeme možete uštedjeti i na troškovima energije za pripremu tople vode.

LiveView

Uvijek aktualno: Putem integriranog Live View u svakom trenutku i svagdje možete pozvati aktualne informacije sustava! Na taj ste način uvijek informirani o važnim podacima vašeg sustava.

Smetnje u radu

Slanje poruka smetnji u radu: Na vaš zahtjev možete putem heatapp! poruke smetnji u radu u realnom vremenu izravno poslati instalateru grijanja. Instalater može brzo reagirati i često smetnje otkriti daljinskim pristupom, dok ste vi opušteni na svojem radnom mjestu ili se nalazite na odmoru.

heatapp!-Pregled prednosti:

  • Individualno može se regulirati do 24 prostorija odnosno zona.
  • Zidni radijatori i sustavi podnog grijanja mogu kombinirano raditi i regulirati se.
  • Daljinsko upravljanje provodi se udobno putem Android-App ili iOS-App.
  • Instaliranje heatapp! sustava izvodi kvalificiran instalater.
  • Za instaliranje i puštanje u rad putem plug & play dovoljan je cca. jedan sat.
  • Opcija: regulacija temperature polaznog voda prema potrebi izvodi se neposredno na kotlu.
  • Ušteda na troškovima grijanja do 30 %.
  • heatapp! je inženjerski i kvalitetan proizvod made in Germany.