Princip rada

Inteligentno upravljanje sustavom grijanja putem aplikacije pruža veliku mogućnost ušteda na troškovima grijanja, bez negativnog utjecaja na komfor stanovanja.

heatapp! sustav dopunjuje vaš sustav grijanja inovativnom regulacijom temperature pojedinačnih prostorija putem radio veze.

Za sve one koji unatoč nadolazeće sezone grijanja žele znatno uštedjeti i još k tome uvijek i svagdje imati pristup svojoj instalaciji grijanja, od sada će taj posao za vas obaviti heatapp!. Do sada su potrošači npr. pri napuštanju kuće ili stana kao i neposredno prije spavanja, radijatore često ručno zatvarali kako bi uštedjeli na troškovima grijanja. To je sve bilo na uštrb komfora stanovanja jer su prostorije ujutro ili pri povratku u kući bile neugodno hladne. Potpuno ohlađene prostorije ne preporučaju se niti sa energetskog stanovišta, jer je potrebno suviše toplinske energije za njihovo ponovno zagrijavanje, a zidovi u starijim zgradama uvlače vlagu i zbog suviše niskih temperatura instalacije grijanja, mogu se i cjevovodi oštetiti njihovim smrzavanjem.

Sa heatapp! sustavom ovi problemi postaju dio prošlosti! Inteligentno upravljanje sustavom grijanja putem aplikacije pruža veliku mogućnost ušteda na troškovima grijanja, bez negativnog utjecaja na komfor stanovanja.

heatapp! sustav dopunjuje vaš sustav grijanja inovativnom regulacijom temperature pojedinačnih prostorija putem radio veze. Vi odmah od početka određujete za svaku prostoriju njenu individualnu ugodnu i štednu temperaturu. Grije se samo kada je toplina potrebna. U vrijeme kada se u prostorijama ne boravi, vaš sustav grijanja jednostavno isključuje heatapp!. Sniženje temperature za samo 1°C rezultira osjetnom uštedom na vašim troškovima grijanja do 6 %.

heatapp! čak preporučaju konzultanti energetičari i renomirani arhitekti, jer se individualnom regulacijom grijanja može do 30 % uštedjeti na troškovima grijanja.

Nakon programiranja, heatapp! automatski snižava temperature prostorija kada vi i vaša obitelj napuštate kuću ili smanjuje toplinski učinak grijanja u dječjim sobama kada djeca odu u školu. S druge strane pomoću daljinskog upravljača putem App u svakom trenutku možete na putu kući zagrijati stan, kako bi ušli u ugodno zagrijane prostorije.

U svakom trenutku moguća je regulacija putem aplikacije

heatapp! sustav kontinuirano mjeri i nadzire trenutačnu stvarnu temperaturu i regulira je na vašu željenu temperaturu. Time će sustav aktivirati energiju grijanja samo ako vam je potrebna toplina u dotičnoj prostoriji.

heatapp! sustav omogućava upravljanje na jednostavan način putem aplikacije i to neovisno od mjesta i vremena. Pri radu ili u slobodno vrijeme smartfon je uvijek uz vas, te vam omogućava fleksibilni pristup vašoj instalaciji grijanja.

Kompatibilan je s uobičajenim sustavim grijanja

heatapp! možete kombinirati kako sa zidnim radijatorima tako i sa sustavom podnog grijanja. Putem radio upravljanih izvršnih pogona – heatapp! drive – ovaj sustav automatski regulira učinak grijanja na radijatorima. Za vaš sustav podnog grijanja radio upravljan zonski regulator – heatapp! floor – preuzima na sebe individualnu regulaciju temperature u prostorijama. heatapp! sustav možete koristiti i za kombinaciju zidnog radijatorskog i podnog grijanja. Radijatorski regulator heatapp! sustava prilagođen je svim uobičajenim radijatorskim ventilima.

Jednostavna dogradnja i proširenje sustava

S heatapp! sustavom vašu instalaciju grijanja možete jednostavno dograditi i u svakom trenutku prema potrebama proširiti. Sustav komunicira radio vezom, tako da je instaliranje svih komponenata jednostavno i može se izvesti bez radova renoviranja.

Opcijski sa spajanjem na kotao

heatapp! base jedinica omogućava ne samo individualno grijanje u svakoj prostoriji, nego i opcijski komunicira izravno s izvorom topline. Temperatura polaznog voda se npr. putem sučelja OpenTherm, 0-10V ili Relais, automatski regulira na kotlu prema trenutačnim potrebama za toplinom u pojedinačnim prostorijama. Ustvari, samo toliko toplinske energije dobavlja se koliko je upravo potrebno. Istodobno postiže se viši komfor: Korisnik npr. može aktivirati noćno sniženje temperature i ako je malo prije bilo dovoljno tople vode na tušu, nakon toga ne prijeti tuširanje hladnom vodom.

heatapp! T2B i THETA+

S heatapp! base jedinicom T2B možete jednostavno i udobno daljinski upravljati vašom THETA+ regulacijom (za OEM proizvode molimo provjerite njihovu kompatibilnost) i opcijski je proširiti na regulaciju temperature pojedinačnih prostorija. Počevši od sada, za svaku grupu prostorija (krugova grijanja) / za svaku prostoriju utvrdite individualne krivulje grijanja, ljetno isključivanje, uklopna vremena, podešavanje pripreme tople vode i još mnogo toga. Pristupite informacijama i parametrima vašeg THETA+ regulatora. heatapp! base jedinica T2B kompatibilna je sa svim EbV THETA regulacijskim sustavima, počevši od verzije 3.0.

Stručno instaliranje i visoki komfor posluživanja

Znatan dio interesenata zastupa mišljenje da se na sustavima grijanja pri instaliranju treba pridržavati savjeta stručnjaka. heatapp! sustav zbog toga ovlašteni instalater može brzo i jednostavno instalirati putem plug & play. Za montažu i puštanje u rad potrebno je samo nekoliko minuta i nakon toga možete već u najkraće vrijeme profitirati od visokog komfora sustava.

Svi su podaci sigurno pohranjeni u vašoj kući

Zaštita podataka i sigurnost najvažniji su prioriteti heatapp! sustava. Zbog toga podaci potrebni za upravljanje vašim sustavom grijanja – među ostalim i pristupni podaci i lozinke korisnika isključivo su pohranjeni u vašoj kući, na vašoj heatapp! base jedinici. Niti jedan podatak nije pohranjen izvan vaša četiri zida, npr. na internetu. Svi sadržaji na vašoj heatapp! baznoj jedinici dostupni su samo ovlaštenom korisniku nakon prijave. I posluživanje se provodi kodiranim spajanjem. Na taj se način može zajamčiti maksimalno moguća sigurnost podataka.

heatapp!-Pregled prednosti:

  • Individualno može se regulirati do 24 prostorija odnosno zona.
  • Zidni radijatori i sustavi podnog grijanja mogu kombinirano raditi i regulirati se.
  • Daljinsko upravljanje provodi se udobno putem Android-App ili iOS-App.
  • Instaliranje heatapp! sustava izvodi kvalificiran instalater.
  • Za instaliranje i puštanje u rad putem plug & play dovoljan je cca. jedan sat.
  • Opcija: regulacija temperature polaznog voda prema potrebi izvodi se neposredno na kotlu.
  • Ušteda na troškovima grijanja do 30 %.
  • heatapp! je inženjerski i kvalitetan proizvod made in Germany.